In Romania, aproximativ 60 la suta din populatia cu varste de peste 18 ani are o greutate mai mare decat cea normala. "Din cele aproape 10 milioane de persoane supraponderale, doar 3-4 milioane au fost diagnosticate de catre medici", sustin specialistii.

Walmark a lansat si in tara noastra suplimentul alimentar Clarinol, eficient in controlul greutatii. "Ingredientul special continut de acest produs are proprietatea de a facilita eliminarea grasimilor din corp, fara a afecta masa musculara. Clarinol poate fi folosit in egala masura de femei si barbati pentru controlul masei corporale. Totodata, ajuta la eliminarea grasimilor din organism, previne formarea de noi depozite de grasimi, contribuie la mentinerea masei musculare, precum si la reducerea nivelului de colesterol din sange.

Conform studiilor pe care le-am realizat pe o perioada de 6 luni pe subiecti supraponderali, consumul acestui supliment alimentar a contribuit vizibil la reducerea masei corporale, grasimea fiind redusa de pe coapse si abdomen, iar raportul intre talie si solduri a scazut", sustin reprezentantii Walmark.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.