Garda Nationala de Mediu cere conducatorilor cultelor religioase sa educe populatia

Comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Silvian Ionescu, a cerut conducatorilor cultelor religioase din Romania sa sprijine educarea populatiei in vederea pastrarii unui mediu curat, se arata intr-un comunicat al GNM.

"Intr-o discutie purtata recent cu marii operatori de salubritate din Romania, am convenit ca ar fi deosebit de util daca, in a doua saptamana a lunii martie, preotii, prelatii si predicatorii cultelor religioase din Romania ar include in predica lor si o tematica legata de curatenia din comunitate, antrenand populatia sa se implice voluntar in strangerea deseurilor.

Este important ca, pe langa curatenia caselor proprii, cetatenii sa ajute si la curatarea strazilor, parcurilor, padurilor si malurilor apelor din localitatile in care locuiesc.

Operatorii de salubritate vor asista populatia in demararea acestei actiuni obstesti. Ei sunt de acord, de asemenea, sa contacteze preotii pentru a demara actiunea, in anumite intervale de timp", se arata in apelul GNM.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.