In cazul in care partenerul nu are suficienti bani de bijuterii de colectie, isi poate lua oricand revansa cu un parfum in editie limitata, cu care sa rupa gura targului.

Nu vorbim aici despre vreun parfum de duzina, cumparat din supermarketul din colt, ci de parfumuri care pot costa si cat un Lamborghini cu multe imbunatatiri. Noblesse oblige...

Clive Christian's Imperial Majesty
$215.000

Trebuie sa va grabiti, pentru ca exista numai zece sticle din acest parfum extrem de rar. Daca nu va place aroma, va puteti consola cu sticla, care este cristal Baccarat cu un colier de aur de 18k si un diamant alb, de cinci carate. Ramane cel mai scump parfum din lume.

Clive Christian's No.1
$2.150

Nu va permiteti parfumul de mai sus? Dar 2.000 de dolari tot aveti, nu? Ati scapat ieftin atunci. Sticla este putin mai banala (dar tot cristal), diamantul nu atinge o carata (0,33), dar ingredientele ar trebui sa miroasa bine: ylang ylang din Madagascar, vanilie si lemn de santal.

Caron Poivre
$2.000

Casa Caron a fost stabilita in Paris, iar azi acest micut producator a implinit 101 ani. Poivre a fost creat original in 1954 si inseamna "piper" in limba franceza. Nu este departe de adevar: printre ingrediente se regasesc piper negru si piper rosu.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.