Mare concurs, mare! Primaria Capitalei a dat sfoara in tara ca vrea sa-si completeze “armata” de hingheri.

Si asta pentru a continua actiunea de capturare a maidanezilor declansata dupa ce Boschito, un patruped devenit celebru, a reusit sa-i curme viata unui japonez. La Bucuresti, chiar in apropierea Guvernului.

Am fost, ieri, la sediul Administratiei pentru Supravegherea Animalelor ca sa-i cunoastem pe curajosii gata sa se arunce in lupta de strada cu maidanezii. Pentru cele 20 de posturi scoase la concurs, s-au inscris 16 candidati, fosti zugravi, vopsitori si paznici. Din capul locului, candidatii au aflat ca "gingasia" fata de animale e proba eliminatorie. Prima proba a concursului a fost cea teoretica - un interviu de cateva minute, cu intrebari "capcana". "Va plac cainii? De ce va plac? Aveti caine? Cati ani are?", au fost primele intrebari ale presedintei comisiei de examinare.

Raspunsurile viitorilor hingheri au fost invariabil aceleasi: toti s-au declarat mari iubitori de caini. Dincolo de afectiunea candidatilor pentru patrupede, reprezentantii administratiei au fost curiosi sa afle, probabil nu intamplator, si ce bauturi prefera acestia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.