Guvernul si-a propus ca in perioada imediat urmatoare sa angajeze 8.500 de persoane.

Posturile vor fi ocupate prin concurs, iar demersurile pentru selectarea personalului au inceput saptamana trecuta. Pentru a putea atrage oameni cu o calificare deosebita in administratia publica, personalul va primi o retributie cu 75% mai mare decat in prezent.

Informatiile necesare legate de organizarea concursurilor se pot obtine de la biroul de relatii cu publicul al fiecarui minister in parte sau chiar la sediile ministerelor, prin telefon ori de pe pagina de web a fiecarui minister, la adresa www. gov.ro.

Posturile ce isi asteapta angajatii se afla la: Ministerul Integrarii Europene - 152 de posturi, Ministerul Administratiei si Internelor - 47, din care 17 pentru prefecturi, Ministerul Muncii - 31 de posturi pentru aparatul propriu si 70 pentru Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca, Ministerul Economiei - 93, Ministerul Agriculturii - 6.022 din care 3.953 pentru Agentia pentru Interventii in Agricultura, 600 pentru Agentia SAPARD, 324 in domeniul silvic (padurari), 39 la Autoritatea Hipica, 300 pentru monitorizarea cotelor de lapte si Agentia Nationala Sanitara Veterinara - 806.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.