Pentru cei satui de romantism si dulcegarii de 14 februarie, destinatia va fi Club A, unde Ziua Indragostitilor va fi inlocuita de Anti Valentine's Day.

La intrare, toti participantii vor primi certificate de divort, ce trebuie completate. Cele mai pertinente motive de despartire vor fi premiate pe scena de moderator, Dan Fintescu. Daca premiantii au curajul sa isi sustina argumentatia la microfon, vor avea bonus. Premiile sunt surpriza, dar cei prezenti nu trebuie sa se astepte la obiecte conventionale, avertizeaza organizatorii.

In ordinea sosirii, militantii anti-Valentine vor fi intampinati cu cornulete cu ravase... speciale. Cei care vor mai fi totusi ispititi sa faca pe porumbeii, se vor calma cu ceai de tei, aflat la discretie, la bar.
Petrecerea va incepe cu un concert live Tapinarii. "Cum in tara noastra totu-i pe dos si se aplica conceptul 'minte-ma, dar minte-ma frumos>>…, noua nu ne ramane decat sa va cantam despre viata de cuplu intr-un mod realist, ironic si autoironic…", explica Tapinarii ratiunea de a fi "anti".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.