De la inceputul lunii februarie, parintii ieseni au un nou ajutor in organizarea petrecerilor pentru micuti. Website-ul Kids-Party.ro, realizat de Sologics Romania pentru compania Repsia Design din Iasi, ofera solutii originale pentru organizarea unei petreceri pe care nici un copil nu o va uita prea curand.

Kids Party este cea mai vesela parte a companiei Repsia Design si se ocupa de organizarea de petreceri pentru copii. Acestea pot fi petreceri-surpriza pentru sarbatorit, petreceri cu clovni, petreceri cu personaje din povesti si povestiri, petreceri de 1 iunie, Halloween, de Craciun. Firma organizatoare asigura programul de animatie, invitatiile si ecusoanele hazlii, decorarea festiva a salii, face-painting. Petrecerile pot avea loc in locatiile alese de parinti sau intr-unul dintre spatiile puse la dispozitie de colaboratorii companiei.
Pentru a spori farmecul unei astfel de petreceri, firma ofera potentialilor clienti posibilitatea de a inchiria costume de carnaval sau de petrecere, atat pentru copii cat si pentru adulti. Paleta de personaje oferita este extrem de variata, conceputa pentru aproape orice imaginatie, cuprinzand clovni, spiridusi, vrajitoare, zane, ingerasi, supereroi, personaje din povesti, etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.