Anuntul l-a facut Gilda Lazar, Corporate Affairs Director al JTI, la premiile VIP, unde a primit Premiul la categoria Arte, decernat companiei JTI, pentru organizarea reprezentatiei Cullberg Ballet.

Celebrul dansator de flamenco va veni in Romania in vara, in luna iunie.
Sapte ani de premii VIP si premiile lunii ianuarie au fost aniversate la mijlocul acestei saptamani printr-o petrecere cu premii si premiati, asa cum deja si-a obisnuit invitatii, gazda serii, Cristian Brancu, alaturi de co-prezentatoare sa, Stela Popescu.

Prezenta in sala a premiatilor, Medeea Marinescu, George Mihaita, Stela Popescu si trupa Iris a fost completata de lista personalitatilor care au vrut sa fie prezente la evenimentul monden. Ducu Bertzi impreuna cu copiii sai Maura si Rares, Rocsana Marcu, Cristina Teodorescu, Mihai Mitoseru, Dinu Maxer, vedetele B1TV, Monica Stan si Roxana Iliescu, Nora Seroussi, Rita Muresan si sotul ei, Mihai Morar, Anda Adam, Dana Savuica sunt doar cateva dintre personalitatile care si-au facut aparitia.

Ducu Bertzi, socru mare

Inconjurate de oameni care tin prima pagina a revistelor, mancare si incurajate de muzica Andrei, vedetele s-au confesat.
Blonda Cristina Teodorescu va semna un contract cu o alta televiziune, pentru a prezenta o emisiune si a plecat de la agentia de publicitate unde era director de marketing, Dinu Maxer s-a implicat intr-un proiect alaturi de municipalitate si e in cautare de Miss si Mister, la toate categoriile de varsta, iar surpriza serii, Rares, fiul de numai 16 ani al lui Ducu Bertzi, s-a logodit. Evenimentul a fost o ocazie speciala pentru fiul celebrului cantaret, de a-si etala verigheta de argint pe care o purta cu mandrie pe inelar. Logodnica este o tanara de 17 ani, din colegiul "Mihai Eminescu", iar in seara cu pricina a ramas acasa pentru ca i-a promis mai tanarului logodnic ca invata. "N-am luat-o cu mine in aceasta seara pentru ca trebuia sa invete", spune viitorul mire. Rares si-a eclipsat celebrul tata care s-a decis sa-i acorde fiului cele "15 minute de faima".

"S-a cam grabit, dar e foarte cool si in plus eu ma inteleg foarte bine cu logodnica lui" spune Ducu Bertzi aparent calm fata de dovada de independenta a fiului sau.
Florin Piersic a primit premiul de excelenta VIP si chiar daca actorul este in Cuba si nu a putut ajunge la ceremonie, acesta si-a transmis multumirile intr-un mesaj video. "A vorbit mai putin decat de obicei", a comentat Cristi Brancu. De asemenea, un premiu de excelenta a primit si Stela Popescu, co-prezentatoarea spectacolului.

Evenimentul lunii a fost desemnat sarbatorirea celor 45 de ani de existenta ai Teatrului de Comedie. Premiul a fost inmanat de Tudor Chirila lui George Mihaita, directorul teatrului. Nici el nu a putut multumi in direct, nu pentru ca ar fi fost plecat in vreo tara exotica, ci pentru ca era racit si nu putea vorbi.
La sectiunea Surpriza lunii, actorul Marin Moraru i-a inmanat premiul Medeei Marinescu, pentru rolul din pelicula franceza "Je vous trouve tres beau". "Dupa ce vedeti filmul aveti doua posibilitati: sa ma criticati sau sa-mi mai dati un premiu", a declarat artista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.