Insomnia duce la o serie intreaga de tulburari: dificultatea de a adormi, de a dormi neintrerupt un numar de ore sau trezirea cu “noaptea in cap”.

Adesea este vorba de o combinatie intre toate acestea, rezultatul fiind acela ca persoana in cauza nu-si poate desfasura in conditii optime activitatea zilnica, este apatica, fara vlaga. Cauzele insomniei sunt tensiunea nervoasa, starile anxioase, ingrijorarea, suprasolicitarea la locul de munca, dar si calculatorul sau televizorul.

Insomnia apare si ca urmare a cinelor sau a cafelei la ore tarzii si a fumatului excesiv. Iata cateva produse naturiste care va pot ajuta sa scapati de insomnie.

Nutricalm - se recomanda atunci cand starile nervoase sunt intense. Util in cazul unui serviciu fizic sau intelectual epuizant. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 16 lei.

Hypericum - util in stari depresive, insomnie. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 7 lei.

Somn usor - poate influenta in bine starea de spirit, favorizand aparitia unui somn odihnitor. In cazul calatoriilor frecvente cu avionul, diferenta de fus orar poate perturba serios somnul, iar acest produs il regleaza. Prezentare: flacon cu 40 de capsule. Administrare: o capsula inainte de culcare. Pret: 30 lei.

Extract din muguri de tei argintiu - util in stari de anxietate, insomnii, elimina dependenta de somnifere, poate fi folosit in stari de stres continuu. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: in functie de varsta, se poate administra chiar de la 2 ani. Pret: 9 lei.

Biomelatonina - somnifer natural, care se produce in organism in absenta luminii. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula/zi cu 30 de minute inainte de culcare. Pret: 42 lei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.