Producatorul Casa Davino impreuna cu portalul www.vinul.ro au demarat o campanie de promovare a valorilor romanesti si a imaginii de tara prin intermediul artei si a vinului de calitate.

In premiera mondiala, pictorul Sorin Ilfoveanu a creat o serie limitata de gravuri, sub titulatura Erotica Biblion, intr-un tiraj de numai 33 de exemplare. Gravurile vor constitui etichetele unei selectii exclusiviste de vinuri din regiunea Dealu Mare. Toate sticlele sunt semnate, numerotate si sigilate cu sigiliul personal al artistului, iar promovarea acestei colectii se realizeaza pentru prima data online, prin intermediul singurului portal specializat.
Pictorul Sorin Ilfoveanu este decanul Facultatii de Arte Plastice a Universitatii de Arta din Bucuresti si, totodata, unul dintre cei mai titrati artisti romani ai ultimilor ani.

Casa Davino exploateaza o suprafata de 67 hectare in zona Ceptura (Dealu Mare, jud. Prahova) si are o productie limitata, la maximum 200.000 sticle anual. Vinurile produse de aceasta casa sunt destinate exclusiv pietei HoReCa si pentru export.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.