Primarul general interimar al Capitalei, Razvan Murgeanu, a convocat, ieri, Comandamentul de Deszapezire si Combatere a Poleiului din Municipiul Bucuresti, ca urmare a atentionarii meteorologice primite de la Administratia Nationala de Meteorologie.

Astfel, Primaria Municipiului Bucuresti, prin societatile de salubrizare si regiile cu atributii in domeniu, este pregatita pentru interventie avand in dotare 497 de utilaje, 2.894 forta umana si o cantitate suficienta de solutii antiinghet.

"Prioritare in actiunea de deszapezire vor fi arterele destinate mijloacelor de transport in comun, precum si cele pe care se afla obiective sociale (spitale, scoli). Acestea se incadreaza la masurile de urgenta 1 ce vor fi efectuate imediat dupa declansarea fenomenelor meteo specificate, urmand ca dupa incheierea lor in maximum 48 de ore sa se actioneze si pe celelalte strazi", a spus Razvan Murgeanu.

Tot, ieri, primarul Murgeanu si edilul sectorului 2, Neculai Ontanu, au verificat utilajele de deszapezire ale S.C. Supercom S.A.

De asemenea, in intervalul 14 ianuarie, ora 20.00, si 17 ianuarie, ora 8.00, in cadrul Directiei de Utilitati Publice va functiona un dispecerat permanent. Sesizarile si problemele legate de desfasurarea si aplicarea Programului de Deszapezire vor putea fi transmise non-stop la numerele de telefon 305.55.67 sau 305.55.49.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.