Adrianei Iliescu i s-a confirmat ieri oficial statutul de cea mai in varsta mama din lume. Romanca a fost anuntata ca va intra in Cartea Recordurilor pe anul 2005, editie care va fi tiparita in anul 2007.

Cotidianul "Libertatea" este cel care va furniza fotografiile cu mama si fiica pentru a aparea in respectiva publicatie.

La secretariatul Maternitatii Giulesti a sosit ieri prin intermediul postei electronice (e-mail) o veste buna. Recordul romancei Adriana Iliescu de a aduce pe lume un copil la varsta de 67 de ani va fi inregistrat oficial.

"Inca de cand era internata la noi in spital, deci in urma cu un an, am scris la Guinness Book. S-a facut inregistrarea si apoi s-a trimis documentatia. Dar abia ieri am primit raspunsul", ni s-a transmis de la cabinetul directorului maternitatii, dr. Bogdan Marinescu. Editia Guinness Book in care va aparea ca "mama record" Adriana Iliescu va fi tiparita in 2007, fiind valabila pentru anul 2005.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.