In februarie, ai lumea la picioare cu 200 de euro. Agentiile de turism si companiile aeriene se intrec in oferte dulci. Cel mai ieftin pachet porneste de la 91 de euro de persoana.

Februarie. Flori, lumanari, cadouri schimbate intre indragostiti... toate dulcegariile in numele Sfantului Valentin sau al Dragobetelui, la romani. Dincolo de originile acestei sarbatori sau ale sfantului desemnat drept patron al indragostitilor, februarie este o luna a bucuriei si a dragostei, dar si una extrem de banoasa. Comerciantii scot bani buni din romantism vanzand flori, dulciuri, gadgeturi, jucarii din plus, servicii si bijuterii. Nici agentiile sau operatorii de turism nu raman mai prejos, asa ca in hora unui concept universal deja se prinde toata lumea, indiferent de varsta si de portofel.

Si pentru ca Ziua Indragostitilor este din ce in ce mai aproape si jumatatea voastra se asteapta la cele mai romantice gesturi si surprize, va sugeram cateva locatii unde sa petreceti aceasta zi. Profitati! Preturile chiar sunt bune!

Parisul cu 300 de euro

Toata lumea stie ca Parisul este orasul indragostitilor. Ce poate fi atunci mai romantic decat o plimbare pe podurile Senei, un sarut in Turnul Eiffel, o imbratisare in fata Catedralei Notre Dame ori oferirea unui flacon de parfum in raiul numit Sephora... Si daca tot ati ajuns la Paris, nu uitati sa va invitati jumatatea intr-un bistro sau o micuta cafenea.

Recomandam bistroul Allard (St Andre des Arts, 41, arondismentul 6), unde va puteti alinta cu cateva retete clasice: escargot, foie gras sau cassoulet. Una dintre cele mai sic cafenele este Cafe Cosmos (Bdul Montparnasse 101), unde s-ar putea sa fiti partasi la scrierea unei capodopere.
Pentru o panorama deosebita asupra Parisului, nu ratati La Tour d' Argent (Tournelle 15-17 arondismentul 5).

La Praga, cu 105 de euro de persoana

Praga, una dintre cele mai romantice capitale europene, la concurenta cu Parisul, te invita sa petreci clipe unice alaturi de cel drag intr-un oras numit "de aur". Pe langa atmosfera speciala care acopera Praga in februarie, ai ocazia sa descoperi o metropola in care istoria si cultura te intampina la fiecare pas.

Ajuns aici, nu-ti refuza o plimbare pe Podul Charles. Chiar daca pare incredibil de dulceag, priveste cerul de la balconul de pe acoperisul hotelului U Prince din piata orasului vechi... De aici, Praga este neintrecut de romantica! Iar frigul nu-ti va mai parea atat de infricosator, chiar daca traim sub semnul lui Faurar.

Cu cat si cu cine sa pleci in vacanta in februarie

- 299 E/pers. Pachetul include zbor cu avion TAROM Bucuresti - Paris - Bucuresti, 4 nopti de cazare in camera dubla la hotel De Dieppe 2- din Paris, mic dejun inclus. Oferta valabila pentru un sejur de vineri pana luni. Nu include taxele de aeroport.
Prin CMB Travel.

- 235 E/pers. Pachetul include zbor cu avion TAROM Bucuresti - Praga - Bucuresti, doua nopti cazare in camera dubla la hotel Rubin 4- din Praga, mic dejun inclus, cina romantica, sampanie, cos de fructe in camera la sosire, acces sauna si piscina.
Prin CMB Travel.

- 220 E/pers. Pachetul include zbor cu avion TAROM Bucuresti - Istanbul - Bucuresti, 3 nopti cazare in camera dubla la hotel Sapphire 4- din Istanbul, mic dejun inclus.
Prin CMB Travel.

- 112 E/pers. Pachetul include 3 nopti cazare in camera dubla la King Jason 3- din Atena, mic dejun, cina romantica.
Prin CMB Travel.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.