O eleva de la cel mai bun liceu din Alba Iulia e protagonista unui filmulet in care intretine raporturi sexuale cu prietenul sau, fotbalist la un club din Bucuresti, "videoclipul" fiind difuzat pe Internet si pe telefoanele mobile ale unor colegi.

Eleva in clasa a XI-a la Colegiul "Horea, Closca si Crisan", fata a imortalizat pe telefonul mobil momente in care intretinea raporturi sexuale normale si orale cu prietenul sau. In conditii inca neclare, fata spunand ca imaginile erau intr-un meniu protejat cu parola, filmuletul a ajuns si pe mobilele colegilor si, ulterior, pe Internet. Banuita de raspandirea imaginilor este o colega si prietena a fetei, care ar fi avut acces la telefonul mobil al acesteia. Dupa o incaierare intre cele doua colege, scandalul a ajuns si la urechile directorului colegiului, fiind sesizata si Politia.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.