Prigoana inseamna acum Taraf TV, Etno TV, Manele TV, Sport TV, televiziuni "de bagat caseta", firme de protezare, de softuri, de adunat-maturat gunoaie, casatorie-divort-casatorie de Bahmutan, aparitii la Dan Diaconescu, chitara de ochii lumii, lecturi din Lenin-Mao-Ceausescu pentru a descifra misterul managementului lumii.

Televizorul deschis pe Realitatea TV

Eu nu sint pricinos de succesul Realitatii, ca poporul roman pe vecin. Am pierdut zece milioane de euro cu Realitatea TV si am cesionat actiunile pe zece milioane de lei, capitalul social. Nu mai sint patron acolo, ca am dat faliment. Cheltuiam 400.000 de dolari pe luna si incasam 11.000. Acum, e problema unora care stiu sa faca televiziune. Eu nu m-am priceput. Am pus caruta in fata boilor. La Etno si Taraf e simplu: iei caseta si o dai pe post.

Bogat

N-are legatura bogatia cu prostia. Oricit de bogat sint, nu inseamna ca vreau sa-mi duc de ripa bogatia, in ideea mea cretina de a face o televiziune de stiri, intr-un moment inoportun. Realitatea TV l-am deschis prea repede. Trebuia sa deschid intii Etno TV, Taraf TV, Manele TV, TV Sport, televiziuni ce aduceau bani si care puteau sustine canalul de stiri. Am deschis invers, mi-a luat aerul din plamini. Inchipuieste-ti ca Etno, Taraf, Manele, Sport sint pe profit. Pe Taraf nu am un gram de publicitate, dar am incasari de la cablisti si semeseuri. Sa stii: o televiziune vinde semnal cablistilor, asta face intr-o tara normala.

Televiziune?

E un vis de mic, de la Cineclub. Imi place, e fascinant, de ce credeti ca toata lumea vrea in presa? Ma rog, apocalipsa urmeaza dupa ce te apuci de lucru. Televiziunea, dupa fascinatie, e o mare teapa.

Oamenii de televiziune?

Nici unul nu lucreaza pentru el. Asta-i mentalitatea de sluga, nu de invingator. Fiecare e omul cuiva! E omul cuiva si il tradeaza repede pentru a fi al altcuiva. Pe oricine vrei de pe piata, acela te tradeaza. Deschide Micula o televiziune si ii da dublu. Omul lui Prigoana a plecat sa fie omul lui Micula. Randamentul oricui e de un an de zile, dupa aceea, gindul lui suprem este sa aiba un joagar sa taie scaunul lui sefu’. Astea sint gindurile supreme ale poporului roman.

Imagine de galagios

Nu sint un prefacut. Nu-mi iau morga aia de intelectual. Uite, la Dan Diaconescu sint platit cu 2.000 de euro pe ora. Imi fac publicitate la el. Cind ma ia cu morga aia a lui de soricel de biblioteca si incepe sa-mi spuna "voi, imbogatitii", ma enervez. Pai, el vorbeste, cind are doua televiziuni, zece masini, patru case? El sa taca! Nu mie sa-mi spuna, care-l stiu. Diaconescu nu e un sarac al natiunii, el va fi un viitor deputat sau senator, credeti-ma!

Televiziunea din gunoi

Nu din gunoi s-a facut! Televiziunea s-a facut si din maturat, si din deszapezit, si din softuri, si din proteze. E o piata de publicitate de 160 de milioane de euro, iar media consuma vreo 220. Vreo 80 de milioane e pauza. Orice proiect media trebuie sa supravietuiasca pina confirma. Dincolo de asta, cine nu iubeste Puterea si nu are un spate acolo moare, fiindca banii se dirijeaza de acolo. Am supravietuit fara sa ma bag in asta.

Taraf, Manele, Etno!

Pentru intelectuali e Culturalul! Credeti ca muzica simfonica nu suna ca dracu’ in urechea unui manelist? Ala, care are firma de pompe funebre, se lauda? Nu. Mortii trebuie ingropati, iese un profit. Cu Manele prestam servicii. De ce manelistii umbla cu Mercedes, iar oamenii de cultura cu metroul, e un mister.

Biroul lui Prigoana: pesti, Lenin-Mao-Ceausescu, flori, chitara

Chitara e de impresie artistica. Lumea crede ca sint intelectual, cind o vede. Din cind in cind, chem un om si mi-o acordeaza. Pestii? Am nevoie de relaxare dupa ce ma enerveaza soacra, ca angajatii isi zic: "Ba, iau o mie de dolari? De ce sa ma pun invers? Asa, sefu’, stai in prostia ta!" Lenin, Ceausescu si Stalin? Ma minunez cum oameni cu patru clase au condus imperii, iar eu cu doua facultati nu-s in stare sa-mi conduc familia. E o chichita ce-mi scapa.

Copilul Prigoana se desparte si se casatoreste cu Bahmutan

Sint copil! Ma copilaresc, iar restul lumii isi trage amante si gagici fara documente. Eu, pe fata. Iubirea e constanta la mine, impacarile se fac cu documente. Trustul meu media este mediatizat prin multiple divorturi. Imi permit sa ma joc. Imi platesc impozitele, imi merge treaba bine, am timp sa ma ocup de viata personala. Am inceput sa traiesc.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.