Florin Piersic implineste 70 de ani. Un spectacol intitulat "Clepsidra cu minutare", dedicat celui care i-a dat viata lui Margelatu, va fi organizat, duminica, la Sala Teatrului National din Cluj-Napoca.

La eveniment vor participa, in calitate de invitati ai sarbatoritului, actorii Cristina Stamate, Petre Bacioiu, Maria Munteanu, Angelica Nicoara, Livia Ungureanu, Bianca Farcas, Ionela Nedelea, Claudia Domokos, Marian Negrescu, Radu Botar, Marcel Muresan, Liviu Petris, solistii Dinu Iancu-Salajanu, Ovidiu Purdea-Somes, alaturi de Constantin Draghici, Dumitru Farcas, Ion Bocsa, Gheorghe Turda, Marcel Pavel.
In cadrul spectacolului, la "Videoteca aniversara", vor fi prezentate urari din partea unor personalitati precum Radu Beligan, Stela Popescu, Florin Piersic jr, Rodica Mandache sau Stefan Banica jr. De asemenea, Florin Piersic va putea fi vazut in "Imagini de aur", de la Harap Alb la Cuza si Margelatu, dar si in cadrul "Cinematecii la purtator", in roluri antologice din filme care l-au avut ca protagonist "Orfeu in infern", "Visul unei nopti de iarna" si "Oameni si soareci".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.