Trisorii din piata imobiliara storc bani din buzunarele clientilor
Pe piata imobiliara, cei care dau tepe sunt imbracati frumos, vorbesc cursiv si de multe ori nici macar nu-ti lasa impresia ca te-au inselat. Majoritatea clientilor nu sunt obisnuiti cu asemenea practici, pentru ca nu prea se intalnesc cu ele - locuinta iti cumperi o data in viata. Stefan Vasiliu a strans bani sa cumpere un apartament cu doua camere in Titan. S-a dus la o agentie imobiliara unde a inceput sa discute cu un profesionist. Acesta i-a pus in fata un model de contract de vizionare, informandu-l ca documentul urmeaza sa fie semnat de cele doua parti implicate - client si agentie.

Cand Stefan a inceput sa citeasca, si-a dat seama ca omul gresise, aratandu-i un alt act. Dar nu i-a atras atentia asupra erorii, pentru ca era interesant ce scria pe hartie. Cineva care voia sa vanda un apartament ii oferise exclusivitate agentiei. Negru pe alb, proprietarul se obliga sa plateasca firmei un comision, chiar daca va efectua tranzactia cu alta companie de intermediere. Ba se mai si angajase sa accepte o anumita suma, urmand ca tot ce se obtine peste aceasta cifra sa revina agentiei!


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.