Tineri din organizatia „Vocea copiilor“ au luat, ieri, locul ministrilor in sala sedintelor de Guvern de la Palatul Victoria, pentru a se intalni cu autoarea seriei „Harry Potter“, J.K. Rowling, aflata in Romania intr-o vizita de doua zile cu scop caritabil.
"Sunt incantata sa fiu aici, in Romania, sa vad cu ochii mei progresele mari facute in domeniul protectiei copilului si sa aflu mai multe despre asta. Cred cu convingere ca fiecare copil are dreptul la un mediu ocrotitor in care sa creasca. Sunt nerabdatoare sa contribui la reusita dumneavoastra", a spus autoarea intr-o foarte scurta declaratie de presa. J.K. Rowling a participat si la o intalnire a Consiliului Grupului la Nivel Inalt pentru Copiii Romaniei, organizatie coprezidata de baroneasa Emma Nicholson si premierul Tariceanu. Astazi, Rowling va fi oaspetele presedintelului Traian Basescu la Cotroceni, inainte de a pleca din tara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.