"Fire of Anatolia", unul dintre cele mai bune grupuri de dans din lume, soseste pentru a treia oara in Romania. Organizat la initiativa agentiei Omnis Media, evenimentul va avea loc pe 1 martie, la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00. Cei 90 de artisti vor oferi bucurestenilor un numar special de dans, "Dawool", care presupune imbinarea partilor coregrafice cu cele instrumentale (tobe).

Pretul biletelor se va situa intre 500.000 si 2.500.000 de lei. Trupa soseste din SUA, va sta 3 zile in Romania, dupa care va pleca direct in Anglia pentru a-si continua seria spectacolelor. "The Fire of Anatolia" este un proiect unic care s-a nascut avand la baza episoade din mitologia si istoria Turciei.

In urma cu patru ani, Mustafa Erdogan a facut primii pasi in realizarea visului sau, inchegand aceasta trupa sub numele de "Sultans of the Dance". Astfel 90 de tineri dansatori au fost selectati din 750 de participanti. A fost un efort indelung sustinut sub stricta indrumare si supraveghere a dieteticienilor, a instructorilor de dans si a expertilor in etnografie si folclor. Primul lor show s-a desfasurat in Teatrul Antic din Bodrum si a avut o audienta de peste 15.000 de spectatori. In 2002, trupa a fost nominalizata in Guiness Book.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.