Medicul Eduardo Gomez de Diego, presedintele centrului medical spaniol Andromeda, a decis ca a sosit timpul negarii sau confirmarii mitului cu privire la dimensiunea penisurilor in diferite regiuni.

Spaniolul a analizat date stiintifice colectate din 15 tari. Fie ca acest lucru poate sau nu sa constituie o mandrie nationala, francezii se claseaza pe primul loc.

La scara mondiala, lungimea organului reproductiv barbatesc in stare de erectie este in medie de 14 centimetri. Media cea mai mare exista in Franta, cu 16 centimetri. Pe locurile urmatoare se plaseaza Italia (15 cm), Mexic (14,9 cm) si Spania (14 cm). In Venezuela media este de 12,7 cm, in timp ce in Brazilia este de 12,4 cm. Mediile cele mai mici s-au inregistrat in India si Coreea de Sud, cu 10,2 si, respectiv, 9,6 cm.

Barbatii care nu sunt multumiti cu dimensiunea partilor intime pot recurge la diferite metode de marire a penisului, fie prin masaj, pompe cu vacuum, pastile sau chiar interventii chirurgicale. Insa singura metoda atestata stiintific e "extensorul de penis". Gomez de Diego, inventatorul dispozitivului Andro-Penis, cel mai bine vandut extensor din lume, sustine ca utilizarea aparatului se poate materializa intr-o alungire cu 3-5 centimetri, cu o rata de eficienta de 97,5 procente. Acest lucru se obtine fara operatie si fara dureri, rezultatul fiind permanent.

Dispozitivul exercita presiune, prin tractiune, asupra tesuturilor. Metoda este extrem de veche si e si astazi utilizata in diferite regiuni ale lumii pentru alungirea anumitor parti ale corpului, cum este cazul asa-numitelor femei-girafa din Burma, care-si lungesc gatul prin instalarea de inele suprapuse, in diferite stadii ale dezvoltarii.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.