Viata de cuplu, in aceste conditii, are de suferit, mai ales daca sexul este lasat pe ultimul plan. De aici pornesc reprosuri si neintelegeri.

Produsele naturiste, cu efect rapid, la o ora de la administrare sau cele care actioneaza in timp va pot ajuta sa va recapatati apetitul sexual.

Produse cu efect rapid:

1. Ju Gen Bu Dao capsule - tonic sexual, ajuta la imbunatatirea functiei sexuale, creste excitabilitatea. Util in impotenta cu stari matoree, infertilitate. Prezentare: flacon cu 3 capsule si 3 tablete. Administrare: o capsula si o tableta, o data la trei zile. Contraindicatii: persoane cardiace si in varsta, persoane epuizate. Pret (pentru 9 zile de tratament): 80 lei

2. Tian Li - creste dorinta sexuala, util in impotenta. Prezentare: cutie cu 4 sau 6 fiole buvabile. Administrare: o fiola inainte de actul sexual cu 45 de minute. Contraindicatii: persoane hipertensive si cu boli de inima grave. Pret: 65 sau 96 lei.

3. Entran - actioneaza in disfunctii sexuale de nivel mediu si slab, imbunatateste fluxul sanguin in sfera organelor genitale, mareste durata erectiei, amplifica libidoul. Prezentare: flacon cu 2 tablete. Administrare: 2 tablete, cu 45 de minute inainte de actul sexual. Pret: 30 lei.

Produse cu efecte in timp:

1. Ego Potent - are efecte stimulatorii asupra functiei sexuale, stimuleaza vascularizarea in zona genitala. Prezentare: flacon cu 20 de capsule. Administrare: o capsula dimineata si o capsula la pranz. pret: 74 lei.

2. MenTs Essence - creste vitalitatea, mareste potenta sexuala, de mare ajutor asupra prostatei. Prezentare: flacon cu 10 fiole buvabile. Administrare: o fiola dimineata, o fiola la pranz. Pret: 200 lei.

3. Tonic Masculin BioLine - ajuta la cresterea rezistentei la efort, revigoreaza dorinta sexuala, util in astenii sexuale, tulburari de erectie. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule, in doza unica, pe o perioada de minimum 6 saptamani. Pret: 45 lei.

4. Napraznic - supliment nutritiv, ajuta in sterilitate, tulburari de dinamica sexuala la ambele sexe, spermatogeneza si mobilitatea scazuta a spermatozoizilor. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 2-4 capsule de 3 ori/zi. Pret: 7 lei.

5. 1 Top - creste tonusul fizic si psihic, actioneaza asupra glandelor sexuale masculine, creste potenta, are actiune afrodiziaca, neurotonica, energizanta si imunostimulatorie. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 2 ori/zi, timp de 30 de zile, apoi o capsula/zi, seara inainte de culcare, timp de 6 luni. Se administreaza in deplina siguranta. Pret: 46 lei.

6. Manniphyt - tonic masculin, stimuleaza activitatea glandelor sexuale, util in tulburari de dinamica sexuala. Prezentare: flacon cu 100 ml. Administrare: 4 lingurite/zi, in putina apa. Pret: 25 lei.

7. Sequoia Gingatea - poate fi folosit in andropauza, sindrom de senescenta masculina, senescenta sexuala a gonadelor masculine, adenom de prostata in faza incipienta. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 100 picaturi in doza unica. Pret: 9 lei.

8. Ulei de coriandru Fares - cunoscut pentru proprietatile afrodiziace, in cazul libidoului scazut ca urmare a stresului si oboselii. Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: sub forma de masaj sau de baie. Pret: 6 lei.

9. Ylang-Ylang Fares - afrodiziac atat pentru barbati, cat si pentru femei. Elimina inhibitiile, poate fi folosit in impotenta sau frigiditate. Prezentare: flacon cu 10 ml. Administrare: masaj exotic, senzual. Pret: 13 lei.

Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5 (din str. Sf. Vineri, tramvaie: 16, 40, 5, 14), din str. Matei Voievod 135, strada de la intersectia Vatra Luminoasa cu Sos. M. Bravu, din str. Traian nr. 85 si din str. Lipscani nr. 104.