Prima zi a noului an i-a adus circa 5 milioane de euro. Desi au trecut cinci zile de cand au fost extrase numerele castigatoare, detinatorul biletului norocos al tragerii Loto 6 din 49 a Anului Nou ramane in continuare ascuns de ochii lumii.

In aceste conditii nu ne ramane decat sa incercam sa aflam cum arata castigatorul in urma informatiilor oferite de biletul jucat.

A jucat atras de premiul cel mare. Norocosul bucurestean nu s-a aruncat la sume mari. Probabil a mers pe ideea ca daca este sa aiba noroc, are si cu o varianta simpla. Si chiar asa s-a intamplat. A jucat un bilet cu trei variante simple si cu un numar la noroc, ca sa faca suma minima de 200.000 lei vechi, necesara pentru a participa si la tombola Anului Nou. Un jucator profesionist alege de obicei variante complexe, care ofera mai multe sanse de castig.

Reprezentantii Loteriei spun ca posesorul biletului poate veni in orice moment si ca de cele mai multe ori se prezinta in primele zile de la castigarea premiului. Pentru fiecare zi de intarziere si neridicare a premiului, castigatorul pierde cel putin 11 milioane lei, cat este cea mai mica dobanda la un depozit la vedere. Pentru ca, in cazul unor depozite la termen, sumele pierdute sunt inzecite. In cazul in care biletul castigator nu apare intr-un an, banii vor fi inclusi intr-un fond special de castiguri al Loteriei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.