De la 1 februarie, adio microbuze de calatori in Bucuresti.

Celebrele linii maxi-taxi vor fi interzise timp de cel putin o luna, pana la stabilirea caietului de sarcini pentru licitatia in urma careia vor fi desemnate noile trasee, complementare cu cele ale RATB. Decizia va fi luata prin hotarare a Consiliului General al Capitalei si ii impinge practic pe transportatorii privati catre periferia Bucurestilor.

Acestia se declara impotriva, afirmand ca este o masura prin care se incearca sa fie adusi la faliment. Totodata, administratia a suplimentat numarul de masini RATB astfel incat "cetatenii sa nu simta lipsa maxi-taxi-urilor". Conform estimarilor, cu cele 237 de masini particulare, circula in jur de 50 de mii de bucuresteni. Intr-o incercare de a elimina evaziunea fiscala, edilii Capitalei vor retrage toate liniile tip maxi-taxi din centru orasului. Dupa stabilirea noilor trasee, microbuzele nu vor mai avea voie pe inelul central al Capitalei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.