Pe 31 decembrie 2005, adica anul trecut, mai pe la prinz, adica in jurul orei 13.00, oamenii de la National TV aveau foarte multa treaba. Ma refer la cei responsabili cu emisia, care difuzau de zor festivitatea de premiere a "Femeilor de succes ale anului 2005". Nici nu va imaginati insa cita treaba aveau cetatenii care decernau premiile si mai ales cita parea sa fi avut juriul responsabil cu alegerea cistigatoarelor dintre nenumaratele dame nominalizate, majoritatea prea putin cunoscute. Pai, fratioare, numai la sectiunea moda au fost sase premii: Premiul pentru cea mai consacrata creatoare de moda, Premiul pentru cea mai buna creatoare de moda in ascensiune, Premiul pentru cea mai buna creatoare de rochii de mireasa, Premiul pentru cea mai activa femeie care a impus o marca internationala pe piata romaneasca in anul 2005 si Premiul pentru cea mai activa femeie care a impus o marca romaneasca pe piata internationala, in anul 2005.

Ceea ce, pina la urma, mie, personal, tot insuficient mi s-a parut. Si nu ma indoiesc, dragi cititori, ca veti fi de acord cu mine in privinta faptului ca, pentru o imagine mai clara a modei romanesti, ar fi fost nevoie si de urmatoarele distinctii: Premiul pentru cea mai tare creatoare consacrata de sosetute flausate, Premiul pentru cea mai tare creatoare de sosetute flausate in ascensiune, Premiul pentru cea mai talentata creatoare consacrata de bretele de sutien roz, Premiul pentru cea mai activa femeie care a impus pe piata romaneasca o linie internationala de slapi avangardisti si Premiul pentru cea mai tare creatoare de portjartiere lila pentru rochii de mireasa vernil.

Ce-am observat pe toate canalele TV, in jurnalele de stiri care au urmat Revelionului: domnul Traian Basescu (n.r. - presedintele Romaniei) a venit, in ultima noapte a lui 2005, in centrul Bucurestiului, la Universitate, ca sa tina un scurt discurs si sa dea cu sampanie in oamenii adunati la fata locului. Ce n-am priceput, insa, e de ce a trebuit sa arunce si cu sticla de sampanie in multime. O fi fost si dumnealui nervos, ca noi toti, pe avortonii care, toata luna decembrie, au bubuit cu petarde si, in cele din urma, au reusit sa umple spitalele de ei insisi si de alti nefericiti ramasi fara vedere din cauza ca s-au nimerit, in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit?

Tot la stiri, mai exact la cele de la PRO TV, o duduie corespondenta din Constanta ne-a explicat ca, la momentul petrecerii de pe faleza, "frigul a fost destul de tare". Mai, sa fie... Frigul sa fi fost tare sau tuica pe care-o fi dat-o pe git domnisoara reporterita inainte de a intra in direct? Ca altfel nici nu pot sa-mi explic... stingacia de care a dat dovada in exprimare...


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.