Bucurestenii sunt capabili de sacrificii extreme pentru a se distra in noaptea de Revelion. Incepand de luni, oamenii au facut liste de asteptare pentru a fi siguri ca apuca bilete la Revelionul de la Romexpo, organizat de primarul Marian Vanghelie. Casele (din incinta primariei) s-au deschis ieri noapte la presiunea multimii, asa ca primii beneficiari ai biletelor de 950.000 lei bucata au avut de stat trei zile la coada.

"Suntem peste 400 de oameni pe listele de asteptare. Mai mergem pe la casele noastre sa ne incalzim si venim iar la coada. Dimineata, la pranz si seara se striga numele celor inscrisi, iar cine nu raspunde la apel, e sters", ne-a explicat ieri Stefan Moraru, unul din bucurestenii care sta la rand de luni seara. Biletele puse in vanzare au doua preturi: 950.000 lei pentru petrecerea din Pavilionul Central si 300.000 lei in salile alaturate, dar numai pentru pensionari.

"Daca ar trebui sa aduca si profit, pretul real al biletului ar fi in jur de 100 de euro. Preturile noastre sunt cele mai mici pe care le-am putut scoate pentru cele 6.500 de bilete", ne-a declarat primarul Marian Vanghelie. Cei care se incumeta sa infrunte coada la bilete trebuie sa stie ca vor avea la masa aperitive, salate traditionale, peste, muschi de porc, dulciuri, vin, bere si racoritoare. Vedeta spectacolului va fi artistul italian Zucchero, iar trupele Fragma (Germania) si Narcotic Thrust (Marea Britanie) vor sustine recitaluri. Dintre vedetele autohtone nu vor lipsi Holograf, Proconsul, Voltaj, Ro-Mania, Class, Anda Adam, Nicola, Marcel Pavel, 3 Sud Est, Pavel Stratan si Directia 5.

Meniul de la Revelionul primarului Vanghelie

Aperitiv: somon fumee, cascaval afumat, piftie de pasare, rulou cu sunca, salata waldorrf, piftie de curcan;Felul doi: file de peste si salata a la rousse, cafea; Felul trei: vol-au-vent Marshall (foitaj cu carne de vita); Felul patru: muschi de porc impanat, pulpe de pui, cartofi, castraveti acri; Desert: rulada diplomat
Bauturi: pentru fiecare persoana 50 ml coniac Alexandrion, o bere Tuborg, o sticla 3/4 de vin Sauvignon blanc, 1 l Coca-Cola, o sticla de apa minerala, un pahar de sampanie.

Spectacol si in Piata Revolutiei

"Fabrica de Hituri", Revelionul marca ProFM, va incinge atmosfera si in acest an in Piata Revolutiei. Simplu, Voltaj, Loredana, Akcent, Timpuri Noi, Anda Adam, Zdob si Zub, Vita de Vie si Andreea Balan vor fi "la datorie" toata noaptea. George Vintila si Nono Semen vor fi prezentatorii show-ului care va incepe la ora 20.00. Pro Cinema si PRO TV International vor transmite integral show-ul pus la cale de ProFM.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.