Mircea Vintila si-a lansat zilele trecute albumul "Opere & operete", o compilatie de melodii noi si vechi. Noul material contine 13 piese, lansate de solist de-a lungul anilor - "Pamantul deocamdata", "Cu tine prin New York", "Draga Miruna" etc.

Marea surpriza a acestui nou material este colaborarea cu Baracu, cunoscut amatorilor de hip-hop din trupa Verdikt.
"Drama de cartier", piesa rezultata din aceasta asociere, reconstituie un scenariu desprins din realitatea cruda a strazii presarata cu parfum de "ura, lacrimi, durere si mister, personaje colorate, ba chiar si o crima".

Filmarile pentru videoclipul care va putea fi urmarit in curand si pe posturile muzicale au avut loc intr-o impunatoare cladire aflata in constructie. "Pe un ger cumplit, stateam cocotat pe ziduri, implorandu-l pe regizor sa-mi salveze viata si sa ma lase sa-mi fac macar aceasta lansare", ne-a marturisit artistul. Mircea Vintila, calatorul aflat mereu "brambura pe drumurile vietii", isi asteapta fanii si la un spectacol, care va avea loc dupa Sarbatorile de iarna si va fi inregistrat in format DVD.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.