Social14 Decembrie 2005de Gabriela Vlasceanu

Lectura de un minut

Peste 300 de cadre medicale ale Spitalului Clinic Universitar de Urgenta Bucuresti au protestat, ieri, in fata unitatii spitalicesti, fata de decizia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, de a-l demite din functia de director general pe prof. dr. Sorin Oprescu.
Acestia au scandat ''Oprescu! Oprescu! Il vrem inapoi!''. Totodata, cadrele medicale si-au aratat nemultumirea fata de faptul ca Nicolaescu a luat hotararea de a-l inlocui din functie pe Sorin Oprescu ''fara a da explicatii si fara a veni cu argumente''. Acestea au sustinut ca, la ora actuala, spitalul arata mult mai bine de cand la conducerea unitatii spitalicesti a venit Sorin Oprescu: ''Pentru tot ceea ce a realizat aici, aceasta unitate spitaliceasca ar trebui sa se numeasca Spitalul 'Sorin Oprescu>>''. Si cadrele medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta ''Dr. Bagdasar Arseni'' sunt nemultumite de decizia ministrului Nicolaescu de a-l schimba din functie pe directorul general, prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, spunand ca ''datoriile acumulate se justifica prin numarul foarte mare de internari''. La randul sau, ministrul Nicolaescu a declarat ca directorii nemultumiti de faptul ca au fost demisi pot contesta decizia in instanta.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.