Fostul tenisman a venit sa predea cheile sinistratilor la mansa elicopterului personal.

Gica Popescu a inaugurat ieri, in satul Botirlau - comuna Vulturu, din Vrancea, 11 case donate de fundatia sa catre sinistratii din judet. In zona a sosit si magnatul Ion Tiriac, pilotindu-si elicopterul personal, ca sa predea beneficiarilor cheile de la noile locuinte.

Cu toate ca, imediat dupa inundatiile care s-au abatut asupra Vrancei in iulie, Gica Popescu anunta ca va dona 11 case prin fundatia care-i poarta numele, contributia financiara majora a avut-o familia Tiriac. Fiul fostului tenisman, Ion Ion, a contribuit cu 210.000 de euro la constructia caselor de la Botirlau, donind inclusiv cei 10.000 de euro platiti pe tricoul cumparat la meciul de caritate Romania 94 - Brazilia 94. "Casele au costat, in total, 240.000 de euro. Donatia secreta de care va spuneam era de la familia Tiriac", a spus Gica Popescu la Botirlau.

"Aportul financiar al fiului meu la aceste case este de aproape 210.000 de euro, Gica stie, ca el a fost cu munca si cu circa, noi am fost oarecum numai asa…", a declarat Ion Tiriac. Sinistratii vrinceni au primit, de la Gica Popescu, pe linga cele 11 case, si cite o masina de spalat, cite un frigider si mobilier.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.