Angel Munoz, despre care "The Guardian" a spus ca are tot ceea ce este necesar pentru a fi urmatorul rege al stilului flamenco, face show la Bucuresti.

Spectacolul va fi un regal de arta flamenco, constand atat in dans, cat si in acompaniament de chitara si voce, conform stilului original practicat de Angel Munoz. Artistul va confrunta dansul sau solitar cu miscarile lascive ale grupului sau de dansatori, totul fiind incalzit si subliniat de muzica chitarelor. Actuala trupa, formata din patru dansatori, doi chitaristi, doi vocalisti, un violonist si un percutionist ii va purta pe spectatori, timp de 90 de minute, prin teritoriile muzicale ale Spaniei si prin diverse stiluri de flamenco.

Biletele pentru spectacolul "Flamenco Pasion", care va avea loc, astazi, la Sala Palatului, au fost vandute in cea mai mare parte, ramanand disponibile doar locurile la categoriile de 40 si 70 RON. Pentru o mai buna vizibilitate in intreaga sala, vor fi montate pe lateralele scenei doua ecrane pe care vor fi proiectate imagini din spectacol.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.