Aproape 300 de salariati ai Oltchim protesteaza, miercuri, pentru a doua zi consecutiv, in fata Pavilionul Administrativ, nemultumiti ca nu si-au primit restantele salariale, ei solicitand ca premierul Victor Ponta si ministrul Economiei sa vina sa discute cu ei.

Protestatarii cer conducerii combinatului si administratorului judiciar "sa termine cu incertitudinea si cu promisiunile" si sa precizeze ce prevede reorganizarea si restructurarea unitatii.

"Asteptam capitalizarea, vrem banii, vrem ca Guvernul sa ne sprijine financiar, tot asteptam cele 20 de milioane de euro de la Guvern, asteptam si 25 milioane de la banca, dar de trei luni stam cu ochii in soare, desi afara e frig de ne trec fiorii. Vrem banii, ne-au spus ieri (n.r. - marti) ca ne dau restantele in 15 si 28 februarie, lichidarea pe ianuarie si avansul pe februarie, dar unde sunt banii nostrii pe decembrie, lichidarea si pe ianuarie, avansul. Avem rate, suntem datori, suntem nervosi si ne temem ca vom ajunge in somaj. De fapt suntem in somaj. Sa vina ministrul Economiei aici, sa vina domnul prim-ministru Victor Ponta, ca sa se rezolve situatia", a declarat un protestatar, potrivit MEDIAFAX.

Oamenii au cerut demisia conducerii combinatului si i-au huiduit pe directorul Oltchim, Mihai Balan, si pe premierul Victor Ponta.

Citeste si: O luam de la capat: Proteste cu scandal la Oltchim


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.