Doi elevi de clasa a IX-a de la liceul "Ion Neculce" din Targu Frumos au fost filmati in timp ce faceau sex in toaleta scolii.

Potrivit realitatea.net, filmuletul a ajuns pe internet, iar conducerea liceului a deschis o ancheta pentru a descoperi cine se face vinovat de acest eveniment nefericit.

Intamplarea a avut loc vineri seara, in toaleta liceului. Actul sexual dintre cei doi elevi a fost filmat de un al treilea coleg.

Portarul liceului i-a descoperit pe cei trei si a anuntat conducerea scolii. Parintii celor doi elevi care au facut sex au fost chemati la scoala.

Identitatea celui de-al treilea elev nu a fost descoperita inca.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, Sabina Manea, a declarat ca daca se va dovedi ca evenimentul chiar s-a petrecut in incinta scolii, vor fi luate masurile de rigoare.

"Nici nu stim daca incidentul s-a petrecut acolo sau nu, in primul rand se va analiza aceasta chestiune. La nivelul scolii s-a declansat o ancheta care se afla in derulare. Daca s-a intamplat asa ceva este foarte grav si vor fi luate masurile de rigoare", a declarat Manea.

Sursa video: realitatea.net


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.