Femeia care a intrat in coma dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale pentru marirea sanilor, la o clinica privata din Iasi, a murit, sambata dimineata, la spital, dupa ce a intrat din nou in stop cardio-respirator.

Potrivit MEDIAFAX, femeia, in varsta de 30 de ani, era internata in coma la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a fost transferata vineri seara de la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi.

Tanara a fost adusa initial in stare critica la Spitalul "Sfantul Spiridon", dupa ce a fost operata la clinica privata Omini din oras, medicii acordandu-i sanse minime de supravietuire.

Potrivit medicilor, in noaptea de vineri spre sambata, femeia a intrat de cateva ori in stop cardio-respirator, iar in pofida interventiei medicilor, ea a murit in cursul diminetii de sambata.

"Medicul legist va fi cel care va spune exact cauza exacta. La noi, i s-a facut un computer tomograf, dar nu am putut trage o concluzie. Tanara prezenta un edem cerebral si a intrat de cateva ori in stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvata", a declarat, sambata, medicul Florin Gramada, purtator de cuvant al Spitalului de Neurochirurgie din Iasi.

Cadavrul tinerei va fi dus la Institutul de Medicina Legala din Iasi, pentru necropsie.

Citeste si: Iasi: Mama a sase copii, in coma dupa o operatie de marire a sanilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.