O campanie lansata de gandul.info promoveaza Romania in randul britanicilor care s-au speriat de imigranti.

"We may not like Britain, but you will love Romania. Why don't you come over?" ("S-ar putea sa nu ne placa Marea Britanie, dar voi o sa iubiti Romania. De ce nu veniti la noi?") este sloganul campaniei gandul.info dedicate englezilor si prejudecatilor despre Romania.

Campania a fost realizata impreuna cu GMP Advertising si include atat afise create de agentie si distribuite pe retelele de social media cat si o aplicatie de Facebook pentru cei care vor sa contribuie cu propriile idei.

"Ne-am incercat mana la umorul britanic si ca toate lucrurile la inceput de drum, probabil ca nu ne-a iesit din prima",
a declarat Mihai Gongu, din partea GMP.

"O parte din mesaje sunt autoironice si adresate noua, romanilor. Dar invitatia in sine este sincera. Daca vii in Romania vei vedea locuri frumoase si vei intalni oameni minunati si cel mai important, vei scapa de o parte din lucrurile care te irita la tine acasa. Am vrea ca aceasta campanie sa devina un dialog intre cele doua popoare, un dialog relaxat si amuzant. Vorbim si ne vedem in cele din urma, indiferent daca este la voi sau la noi acasa", a conchis reprezentatul agentiei, intr-un interviu cu Channel 4.

Campania a ajuns subiect de articol pentru Huffington Post, editia britanica.

Huffington Post precizeaza ca gandul a pornit "Why don’t you come over" ca urmare a discutiilor de la nivelul guvernului britanic despre o eventuala campanie in Anglia pentru descurajarea romanilor si bulgarilor care vor sa emigreze in Marea Britanie.

"In mod clar, mandria nationala (n.r. a romanilor) a fost zguduita de sugestia ca romanii se vor inghesui in Marea Britanie dupa relaxarea imigrarilor", scrie Huffington Post.

Citeste si: Va rugam NU veniti in Marea Britanie! Campania anti-imigranti romani in imagini

Sursa foto:
gandul.info


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.