Parintii unui bebelus nascut la Spitalul Judetean de Urgenta din Resita au sesizat Directia de Sanatate Publica si Colegiul Medicilor Caras-Severin, dupa ce, la doua ore dupa nastere, acestia au fost anuntati ca micutul are o mana rupta, desi initial li se spusese ca este sanatos.

Tatal bebelusului, Lucian Onutan, a declarat ca in 26 ianuarie, in jurul orei 6.00, sotia sa a nascut un copil sanatos, iar dupa doua ore femeia l-a sunat si i-a spus ca doctorul de garda de la Spitalul Judetean de Urgenta Resita a constatat ca nou-nascutul are o mana rupta.

Barbatul a precizat ca sotia lui, care este la a patra nastere, a nascut normal, scrie MEDIAFAX.

El a mai spus ca a vorbit cu moasele care au asistat la nastere, iar una dintre ele i-a spus ca bebelusul s-a nascut sanatos. Tatal bebelusului a afirmat ca a depus plangeri la Directia de Sanatate Publica si la Colegiul Medicilor Caras-Severin.

"Am depus o plangere, pentru ca sunt nelinistit. (...) Vreau doar sa fie copilul bine, nu dau vina pe nimeni", a spus barbatul.

La randul sau, directorul Directiei de Sanatate Publica (DSP) Caras-Severin, Dragos Luca, a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX, ca in 26 ianuarie o femeie a nascut un copil la Maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta din Resita, iar la aproximativ doua ore de la nastere, medicii au anuntat familia ca micutul are fractura la mana dreapta.

El a spus ca DSP a declansat o ancheta in acest caz.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.