Chestor de politie Niculae Marinescu a fost eliberat din functia de inspector sef al Politiei Ilfov, unde fusese numit in urma cu doua saptamani, si numit la conducerea Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din IGPR.

Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a anuntat, marti, ca Niculae Marinescu a fost eliberat din functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, prin Ordin al ministrului Afacerilor Interne, incepand din 28 ianuarie.

Totodata, seful Politiei Romane a dispus ca, incepand de marti 29 ianuarie, Niculae Marinescu sa fie imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director al Directiei Arme, Explozivi si Substante Periculoase din Politia Romana, scrie MEDIAFAX.

"Incepand din 29 ianuarie 2013, comisarul sef Florin Raportaru a fost imputernicit, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Ilfov, ca urmare a eliberarii functiei prin imputernicirea chestorului de politie Niculae Marinescu la Directia Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane", se arata intr-un comunicat de presa al MAI.

La instalarea in functie a lui Florin Raportaru a participat chestorul principal de politie Dumitru Parvu, adjunct al inspectorului general al Politiei Romane, a precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.