Procurorii au aratat ca inculpatii din dosarul sechestrarii celor care au furat limuzina lui George Becali trebuie condamnati la pedepse de peste 11 ani de inchisoare si ca prima instanta a gresit atunci cand a achitat toti inculpatii.

Judecatorii instantei supreme au finalizat, luni seara, judecarea recursului facut de procurori in dosarul de sechestrare al lui Gigi Becali si au stabilit ca verdictul definitiv in acest caz sa fie dat in 11 februarie, scrie MEDIAFAX.

Luni, completul de cinci judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) a dezbatut recursul formulat de Parchet impotriva deciziei unui complet de trei judecatori de la aceeasi instanta, prin care inculpatii din dosarul sechestrarii, intre care si Gigi Becali, au fost achitati.

Procurorul a aratat luni, la instanta suprema, ca inculpatii din dosarul sechestrarii celor care au furat limuzina lui George Becali trebuie condamnati la pedepse de peste 11 ani de inchisoare si ca prima instanta a gresit atunci cand a achitat toti inculpatii.

Dupa ultimul cuvant al inculpatilor, instanta a ramas in pronuntare, urmand sa dea o decizie definitva in acest caz la 11 februarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.