Vvremea a inceput un proces de incalzire care va culmina la mijlocul saptamanii.

Luni vremea ramane rece in est si nord-est. Ninsorile se vor muta in vestul, centrul si nordul tarii si vor fi slabe cantitativ. In regiunile extracarpatice, mai ales dimineata, pe arii restranse va fi ceata, asociata cu fulguieli. Vantul nu mai are excese si vor fi -7 ... -5 grade in Moldova si 5...6 grade in Dealurile Banatului, scrie rtv.net.

Bucurestenii vor incepe saptamana cu o vreme innorata, desi soarele se va mai arata din cand in cand, si cu temperaturi de 0...1 grade.

Marti, temperaturile vor creste, variind -1 grad in zonele depresionare din estul Transilvaniei pana la 7 grade in sud-vest. Predomina norii in regiunile din jumatatea nordica a tarii unde local lasa precipitatii slabe, la inceput sub forma de ninsoare, iar apoi lapovita si ploaie, cu deosebire in nord-vest. In celelalte zone va fi soare, iar in zonele joase de relief dimineata isi faca aparitia ceata.

In Bucuresti, dimineata de marti vine cu ceata, dar spre orele pranzului soarele preia controlul asupra cerului si vantul este domol. Temperatura maxima va fi de 2...3 grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.