Prefectul Capitalei, Georgeta Gavrila, si ministrul Internelor, Radu Stroe, s-au contrazis, sambata, in comandamentul de iarna, cu privire la existenta sau lipsa stocurilor de material antiderapant in Bucuresti.

La inceputul sedintei, ministrul Internelor a sustinut ca in Bucuresti sunt stocuri minime de material antiderapant si a cerut rezolvarea problemei, scrie MEDIAFAX.

"O nota aparte pentru Bucuresti: Stiu ca stam rau cu stocurile, asta pentru a nu spune ca avem stoc zero. Prin urmare, luati masuri. Nu stim cat de mult va ninge in Bucuresti, dar vantul va fi puternic, asa ca va rog sa va pregatiti stocurile necesare sub toate formele: nisip, sare... Neaparat! Sper ca nu mai e situatia de acum doua zile, cand aparea stoc zero", a spus ministrul de Interne.

Prefectul municipiului Bucuresti, Georgeta Gavrila, a infirmat insa datele transmise de Radu Stroe.

"Este o informatie gresita pe care o aveti. Politia Rutiera a verificat, Primaria Generala, la fel, ne-a transmis stocurile si la acest moment, si acum doua zile, aveau 23.000 de tone de material antiderapant. Am trimis informatia la minister", a replicat prefectul.

Ministrul de Interne a continuat totusi sa sustina ca informatiile pe care le-a primit de la Politia Rutiera arata ca Bucurestiul nu are sare in stoc. Prefectul de Bucuresti a adaugat ca in prezent sunt disponibile 17.530 tone de stare.

"Doamna prefect, aveti o ora la dispozitie sa va puneti de acord cu structurile Ministerului de Interne, sa vedem care este situatia reala. Da? Aveti o ora la dispozitie ca sa aflam toti care este situatia reala, daca sunt stocuri, daca exista, daca ele sunt puse unde trebuie", a conchis Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.