Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, referitor la decizia instantei care obliga edilul Capitalei sa emita decizia privind desfiintarea constructiei Cathedral Plaza, ca asteapta sa vada "motivatia" magistratilor si ca va respecta legea.

"Astept sa vad si eu motivatia (instantei - n.r.), sa vad si eu cum scrie in corpul hotararii si o sa respect legea", a declarat Oprescu, citat de MEDIAFAX.

Intrebat despre costurile unei eventuale operatiuni de demolare a constructiei, primarul general a spus ca municipalitatea va trebui sa recupereze de undeva respectiva suma, nefiind vorba despre o actiune ieftina.

Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuresti (ARCB) a anuntat luni ca prin decizia din 23 ianuarie data de Curtea de Apel Ploiesti s-a dispus definitiv si irevocabil demolarea turnului Cathedral Plaza si readucerea terenului pe care a fost edificata aceasta constructie la destinatia initiala, aceea de parc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.