Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, si managerii spitalelor private vor incerca sa gaseasca masuri pentru asigurarea serviciilor de calitate necesare pacientilor, dar si cele mai bune solutii de finantare in 2013.

Nicolaescu a avut, vineri, o prima intalnire cu managerii ai spitalelor private.

In cadrul discutiilor, s-a convenit ca partile vor incerca sa gaseasca masuri pentru asigurarea serviciilor de calitate necesare pacientilor, dar si cele mai bune solutii de finantare in 2013. Totodata ministrul Sanatatii si-a exprimat dorinta de dialog continuu cu reprezentantii mediului privat pentru ca impreuna sa construiasca un cadru cat mai predictibil pentru viitor, se arata in comunicatul MS.

De asemenea, ministrul Sanatatii le-a reconfirmat acestora ca in discutiile cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI) nu a fost abordat subiectul finantarii spitalelor private.

Saptamana viitoare, reprezentantii mediului privat se vor reintalni cu ministrul Sanatatii, pentru a prezenta propuneri concrete cu privire la temele de interes din domeniul sanitar, a mai precizat sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.