Justitia romana a decis, printr-o hotarare definitiva si irevocabila, ca Primaria Municipiului Bucuresti trebuie sa darame Cathedral Plaza.

Cladirea a fost ridicata fara autorizatie de construire legala. Aceasta este doar una din deciziile luate de instantele romane impotriva cladirii ridicate de Millenium Buiding, impotriva caruia a inceput, de altfel, urmarirea penala, scrie b365.ro.

Justitia a hotarat definitiv si irevocabil ca imobilul "Cathedral Plaza" sa fie demolat, dupa cum a declarat preotul Francisc Dobos, purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucuresti (ARCB), pentru Bursa.

In decizia Instantei din Dambovița se spune, de altfel, ca se "dispune obligarea airitului la luarea tuturor masurilor administrative de aducere a terenului in situatia anterioara emiterii autorizatiei, in vederea refacerii cadrului natural din zona de protectie a Catedralei Sf. Iosif." - paratul fiind, in acest caz, Primaria Municipiului Bucuresti.

Nu mai exista cai de atac si doar o anulare a acestei hotarari pe care a luat-o Instanta din Dambovita ar mai putea salva controversata cladire situata langa Catedrala "Sf. Iosif".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.