Vicepremierul Liviu Dragnea a criticat conducerea Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) pentru modul in care a prezentat informatiile in Comandamentul de iarna convocat vineri la Guvern.

Vicepremierul a atentionat institutia ca este "veriga slaba" si ca este ultima data cand accepta "aceasta balba nationala", scrie MEDIAFAX.

"Ori veniti aici sa informati, ori nu", le-a spus Liviu Dragnea membrilor CNADNR, in sedinta Comandamentului.

Ministrul delegat Dan Sova, in coordonarea caruia functioneaza CNADNR, nu a fost prezent la Guvern pentru aceasta sedinta. Dragnea a subliniat ca nu mai sunt probleme cu consiliile judete, dar au aparut acum dificultati cu CNADNR.

Vicepremierul a precizat ca CNADNR are "cele mai multe contracte sau toate contractele" pentru drumurile nationale si trebuie sa prezinte informatii precise despre ce se intampla cu interventiile pe aceste drumuri.

La sedinta Comandamentului, mai multe autoritatile locale au reclamat ca nu au putut comunica eficient cu reprezentantii CNADNR in ultimele zile, cu atat mai putin in ultimele ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.