Politistii fac, joi dimineata, zece perchezitii in judetul Buzau, fiind cautate cinci persoane suspectate ca au vandut substante etnobotanice si alte cinci care se sustrag cercetarilor intr-un dosar in care sunt acuzate de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cinci dintre perchezitii sunt efectuate de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Buzau, impreuna cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Ploiesti, cu sprijinul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Ploiesti si din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Buzau, transmite MEDIAFAX.

Celelalte cinci perchezitii sunt facute de politisti din cadrul Politiei municipiului Ramnicu Sarat si de la Sectia 8 politie rurala Ramnicelu, cu sprijinul unor grupe de politisti din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale.

"La aceasta ora, pe raza judetului Buzau sunt desfasurare 10 perchezitii domiciliare, dintre care 5 la locuintele membrilor unei grupari infractionale suspectati de comercializarea unor produse susceptibile a avea efect psihoactiv si 5 la locuintele unor persoane care se sustrag cercetarilor intr-un dosar intocmit pentru savarsirea infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", se arata intr-un comunicat de presa al Politiei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.