Un copac a cazut peste opt masini, vineri dimineata, pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, in zona Spitalului Colentina, la fata locului intervenind doua echipaje de descarcerare, a declarat pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, precizand ca nu sunt raniti.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a spus ca la fata locului au ajuns doua echipaje de descarcerare, care intervin cu drujbe pentru indepartarea copacului cazut pe masini.

Daniel Vasile a precizat ca in urma incidentului de pe Soseaua Stefan cel Mare nu au fost inregistrate victime.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a mai spus ca vineri dimineata au mai fost si alte incidente, unul dintre acestea fiind in zona Decebal - Piata Muncii, unde un banner este in pericol sa se prabuseasca, la fata locului intervenind echipele ISU Bucuresti.

De asemenea, alte echipaje au fost trimise in zona 13 Septembrie, unde ar fi copaci cazuti peste autoturisme, a mai spus Daniel Vasile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.