Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost externat de la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Bogdan Oprita.

Medicul Bogdan Oprita a precizat ca Nicolescu a fost externat miercuri, acesta urmand sa continue tratamentul la domiciliu.

Constantin Nicolescu a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti luni seara, dupa ce i s-a facut rau, acuzand probleme cardiace, iar ulterior medicii l-au trimis cu o ambulanta la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

Managerul Serviciului de Ambulanta Arges, dr. Luminita Paul, declara ca Nicolescu prezenta un "sindrom coronarian acut", acesta fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti cu o ambulanta cu medic.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Leonard Grecescu, declara pentru MEDIAFAX ca Nicolescu a ajuns luni seara, in jurul orei 21.00, la unitatea sanitara, cu probleme cardiace, ulterior fiind trimis la Spitalul Floreasca.

Medicul Bogdan Oprita preciza ca Nicolescu a fost internat luni seara la Spitalul de Urgenta Floreasca, un prim diagnostic fiind "angor" (durere toracica ce poate iradia spre gat, maxilar inferior sau brate, consecinta a unei slabe irigari a inimii).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.