Patrimoniul si personalul Centrului pentru Artele Spectacolului "Sala Palatului" vor intra in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, care va pune sala la dispozitia Ministerului Culturii pentru organizarea unor evenimente, inclusiv Festivalul Enescu.

Potrivit MEDIAFAX, guvernul a decis miercuri, prin hotarare, sa transmita imobilele impreuna cu bunurile si dotarile aferente Salii Palatului in administrarea RA-APPS, in vederea eficientizarii activitatii institutiei.

In termen de 15 zile de la data intrarii in vigoare a hotararii, personalul si patrimoniul centrului urmeaza a fi preluate integral in cadrul RA-APPS, care se substituie in toate drepturile si obligatiile privind activitatea Centrului.

RA-APPS va pune la dispozitia Ministerului Culturii bunurile imobile si mobile, care constituie complexul Sala Palatului, pentru desfasurarea evenimentelor culturale, inclusiv a Festivalului International George Enescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.