Jandarmil care l-a agresat pe tanarul Ionut Sandru, in timpul protestelor de acum un an din Piata Universitatii, a fost identificat si va fi deferit Justitiei.

Conform realitatea.net, Ministerul de Interne a dezvaluit ca jandarmul care l-a batut cu salbaticie pe Sandru a fost identificat si va trebui sa raspunda in fata Justitiei pentru actiunile reprobabile la care a recurs.

Potrivit MEDIAFAX, inspectorul general al Jandarmeriei Romane, colonel Mircea Olaru, a informat, sambata, ca a fost sesizat Parchetul Curtii Militare de Apel cu privire la fapta ofiterului, victima depunand si ea o plangere.

Ofiterul de Jandarmerie a fost identificat in urma raportelor colegilor sai, care s-au aflat in apropierea lui cand Ionut Sandru, fiind deja cazut, a fost lovit de jandarm, rupandu-i piciorul. De asemenea, ofiterul a fost identificat in urma imaginilor filmate in timpul amplului protest.

Parchetul Curtii Militare de Apel a fost sesizat cu fapta ofiterului, care s-ar putea incadra la purtare abuziva (articolul 250 Codul penal).

Citeste si: Dupa un an, seful Jandarmeriei Capitalei este demis din cauza protestelor Anti-Basescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.