Laura Georgescu, desemnata presedinte al CNA dar inca nevalidata de Parlament, este casatorita cu un angajat al TVR.

Laura Georgescu a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca sotul ei, Marius Georgescu, lucreaza ca editor in Televiziunea Romana, precizand ca nu se considera intr-un eventual conflict de interese, scrie MEDIAFAX.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a organizat, joi, o conferinta de presa, pentru a "se prezenta" publicului in noua formula, care cuprinde patru noi membri: Laura Georgescu, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda si Florin Gabrea. Cu toate acestea, Florin Gabrea nu a participat la conferinta de presa, nefiind precizat motivul absentei sale.

Intrebata in conferinta de presa daca ea considera ca este in vreun fel incompatibila cu noua functie de presedinte al CNA, Laura Georgescu a raspuns:

"Da, recunosc «delictul» (exprimare ironica, n.r.) de a fi sotia unui editor la programul de stiri al Televiziunii Publice. Pornim intr-un parteneriat firesc, cu mici dubii. (...) Cum ar putea un editor care redacteaza stiri sa fie in conflict de interese cu functia asimilata rangului de ministru, dar platita sub salariul meu de consilier superior al Guvernului Romaniei de zece ani, sa vina in contradictie cu deciziile unui organism colectiv, care inseamna 11 membri si primele 4 institutii reprezentate aici?".

Pe de alta parte, in cadrul CNA nu a mai existat o astfel de situatie, ca sotul sau sotia unui membru al CNA, desemnat presedinte, sa fie angajat al vreunei televiziuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.