Tinerii din Giurgiu acuzati ca au violat o fata de 14 ani au interdictie sa paraseasca localitatea.

Cei sase tineri cu varste cuprinse intre 17 si 20 de ani, acuzati ca au agresat si violat o fata de 14 ani, din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, au interdictie sa paraseasca localitatea de domiciliu pentru 30 de zile, ei urmand sa fie cercetati in stare de libertate.

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu au dispus, duminica seara, ca cei sase tineri sa nu paraseasca localitatea de domiciliu timp de 30 de zile, iar ancheta sa continue cu acestia in stare de libertate, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentantilor IPJ Giurgiu, procurorii au dispus initial ca acestia sa fie retinuti pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, iar duminica seara, dupa incheierea audierilor suspectilor, au dispus ca acestia sa nu mai fie prezentati judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva, luand masura obligarii acestora de a nu parasi localitatea Roata de Jos in perioada 7 ianuarie - 5 martie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.