Un incendiu puternic a izbucnit, luni dimineata, la un punct de distributie a buteliilor din Campulung Muscel, iar reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta spun ca in cladire, in care erau aproximativ 20 de butelii, s-ar afla o persoana care nu ar fi putut iesi din cauza flacarilor.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, la fata locului au ajuns trei autospeciale si o ambulanta SMURD de la Detasamentul de pompieri militari Campulung Muscel, iar reprezentantii Electrica au oprit alimentarea cu energie electrica a imobilului, transmite MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al ISU Arges, Madalina Epure, a afirmat ca la momentul izbucnirii incendiului in incinta centrului, care functioneaza intr-o casa cu o suprafata de aproximativ 140 de metri patrati, se aflau 20 de butelii, pompierii reusind pana acum sa scoata zece dintre acestea.
Conform sursei citate, in cladire s-ar afla un barbat care nu a reusit sa iasa din cauza flacarilor.

"Este o casa cu o suprafata de 140 de metri patrati, unde functioneaza un punct de distributie a buteliilor. Incendiul a fost puternic si s-a manifestat cu flacari mari. Cei de la Electrica au oprit alimentarea cu energie electrica in acest imobil, iar noi am trimis acolo trei autospeciale si o ambulanta SMURD. Exista informatia ca inauntru este o persoana care nu poate iesi din cauza flacarilor, un om care l-a ajutat pe proprietarul centrului sa evacueze din butelii. Persoana este cautata de colegii mei, care sunt echipati cu masti si tuburi cu oxigen. Focul a fost localizat si au fost scoase 10 butelii din cele aproximativ 20 care ar fi acolo. Acum nu mai sunt flacari, au fost stinse", a declarat purtatorul de cuvant al ISU Arges.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.